Kerékpárok
Vázak
Teleszkópok
Fékek
Váltók
Fékkarok, váltókarok
Hajtóművek
Kilométerórák
Pedálok
Xenofit termékek
Kerekek
Nyergek
Fogaskoszorúk
Kormánycsapágyak
Lámpák
Szerszámok
Kormányok
Láncok
Szemüvegek
Pumpák
Kiegészítők
Sárvédők
Táskák
Gyermekülések
Ruházat
Használt termékek
Kerképár szállítók
Gumik
Sisakok
Zárak
kerékpár
Cím:
1157 Bp., Zsókavár u.32.
Telefon: 410-7160
Mobil: 20-242-2223
E-mail: kerekpar@hajtany.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: 12.00-19.00
Kedd-Péntek: 09.00-19.00
Szombat: 09.00-13.00

TestBike
 
Gumik >> Continental
Weldtite defektgátló szalag
26" MTB-hez szélesebb piros színű, 27" trekkinghez keskenyebb kék színű. kiváló védelmet nyújt a természetes tüskék és az üvegszilánkok ellen. Nem kell beleragasztani csak a külső és a belső közé illeszteni.
14.65,- €
4 500,- Ft /pár
Eredeti ár: 0,- Ft
OKO GEL defekt gátló folyadék
OKO GEL defekt gátló folyadék melyet autós szelepeken át lehet betölteni. Amikor létrejön a szúrás a bent áramló folyadék a szúrás helyét eltömíti. 380 ml -es kiszerelés két kerékpár kerékbe (26"-27")elegendő.
Made in ENGLAND
11.40,- €
3 500,- Ft
Eredeti ár: 3 500,- Ft
Continental Speed King  2.2 RS folding (hajtogatós)
A Világkupa futamok királya! Aki az Offenbach-i XC pályát ismeri, tudja, hogy miért fejlesztettük ki a SpeedKing-et. Kemény, száraz talaj, ahol csak egy dolog számít: a sebesség. Ennek a SemiSlick gumiabroncsnak a gördülő ellenállása és a súlya is a minimálisra lett csökkentve. A kissé kiemelkedő külső bütykök tartanak a kanyarban és lehetővé teszik a sebesség megtartását. A futófelületet lapos, ék alakú bütykök alkotják, melyek a gördülő ellenállást alacsonyan tartják, a hátsó keréknek mégis elég tapadást biztosítanak. A ballonos 2.2-es RaceSport váz megbízható defekt elleni védelmet nyújt a versenyen és akár alacsonyabb nyomással is használható. A gumiabroncs extrém tulajdonságainak azonban ára van: korlátozott élettartam és kevésbé stabil nedves tapadás. Egy vérbeli versenyző - "Handmade in Germany"! Hajtogatható, dobozos kivitel! Súly: 430 g. (2.2). HANDMADE IN GERMANY
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
48.82,- €
14 990,- Ft
Eredeti ár: 17 270,- Ft
Continental X-King 2.2 ProTection sport külső gumi (hajtogatós) + Revo Sealant 240 ajándékba
Az új X-King (kimondva: Cross-King) pontosan a Race és Mountain King II közti rést tölti ki. A hihetetlenül gyors és mégis extrém tapadású gumit a Topeak-Ergon MTB profi csapattal együtt fejlesztettük. A 2.2"-es és 2.4"-es alapverziók mellett a Korbach-ban készülő RaceSport és ProTection modellek bűvölik el az embert, a Black Chili összetevőnek köszönhető remek tapadás és könnyű futás egyedülálló kombinációjával. Annak ellenére, hogy igazi bütykös gumi, lágyan és rendkívül halkan gurul. A különösen defektbiztos ProTection változatot a hosszú túrákhoz ajánljuk, míg a súlyoptimalizált „RS" a versenyekre és a maratonokra ideális. Egyedül vagy a Race és Mountain King-gel csapatban, az X-King egy rendkívül nagy felhasználási területet fed le, a cross-country versenyektől az all-mountain-ig.
A Continental tömítőanyaga már évek óta sok személygépkocsinál sikeresen helyettesíti a pótkereket. Most ezt a technológiát fejlesztettük tovább, speciálisan a kerékpárköpenyek és tömlők követelményeihez és felhasználási területéhez igazodva. Az ammónia és proteinmentes RevoSealant (tömítő, szigetelőanyag) az apró lyukakat és vágásokat megbízhatóan tömíti, anélkül, hogy a kerékpárabronccsal vagy a tömlővel kémiailag reakcióba lépne. Nem csak javításra használható, hanem megelőzésre is, az univerzálisan használható RevoSealant hatékonyan véd a tömlők, tömlős és tömlő nélküli gumiabroncsok defektjeitől. A RevoSealant a mountainbike sportban igen kedvelt tömlő nélküli rendszereknél tömítőanyagként is használható, amennyiben az ehhez megfelelő gumiabronccsal használják. Mindenekelőtt a Continental kerékpár gumiabroncsaira lett optimalizálva, - 20 ˚ Celsius fokig felhasználható. Mindenképpen olvassa el és vegye figyelembe a mellékelt használati útmutatót! 26 x 2.2 : 570 g.
Szövetsűrűség: 240 Tpi.
113.97,- €
34 990,- Ft /szett
Eredeti ár: 37 990,- Ft
Continental X-King 2.2 / 2.4 RS MTB sport külső gumi folding (hajtogatós)
Az Allround-zseni! RS = RaceSport szúrásvédelem
„Ez aztán mindent tud!", mondják a fejlesztői. „Ez az én gumim!", mondják a kerékpárosok, akik használják. Szupergyors és mégis remekül kezelhető, az X-King-gel együtt, a Topeak Ergon MTB-proficsapat segítségével fejlesztettük. Bütykei ellenére az X-King rendkívül simulékony és szupercsendes. Egyedül vagy csapatban, a Race és Mountain King-gel karöltve, a szuperkönnyű X-King egy óriási területet fed le, a Cross Country/Race-től egészen az alpesi cross-ig. Száraz és nedves talajon is könnyedén maga mögött hagyja az üldözőit, RS és ProTection verzióinál a defekteknek esélyük sincs. Black Chili. Hajtogatható, dobozos kivitel! Súly: 480 g. (2.2).
HANDMADE IN GERMANY
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
48.82,- €
14 990,- Ft
Eredeti ár: 16 710,- Ft
Continental X-King 26 x 2.0 Supersonic folding (hajtogatós)
Az Allround-zseni! SUPERSONIC
„Ez aztán mindent tud!", mondják a fejlesztői. „Ez az én gumim!", mondják a kerékpárosok, akik használják. Szupergyors és mégis remekül kezelhető, az X-King-gel együtt, a Topeak Ergon MTB-proficsapat segítségével fejlesztettük. Bütykei ellenére az X-King rendkívül simulékony és szupercsendes. Egyedül vagy csapatban, a Race és Mountain King-gel karöltve, a szuperkönnyű X-King egy óriási területet fed le, a Cross Country/Race-től egészen az alpesi cross-ig. Száraz és nedves talajon is könnyedén maga mögött hagyja az üldözőit, RS és ProTection verzióinál a defekteknek esélyük sincs. Black Chili. Hajtogatható, dobozos kivitel! Súly: 410 g. HANDMADE IN GERMANY
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
45.57,- €
13 990,- Ft
Eredeti ár: 16 790,- Ft
Continental X-King 2.2 performance külső gumi (hajtogatós)
Az Allround-zseni!
„Ez aztán mindent tud!", mondják a fejlesztői. „Ez az én gumim!", mondják a kerékpárosok, akik használják. Szupergyors és mégis remekül kezelhető, az X-King-gel együtt, a Topeak Ergon MTB-proficsapat segítségével fejlesztettük. Bütykei ellenére az X-King rendkívül simulékony és szupercsendes. Egyedül vagy csapatban, a Race és Mountain King-gel karöltve, a szuperkönnyű X-King egy óriási területet fed le, a Cross Country/Race-től egészen az alpesi cross-ig. Száraz és nedves talajon is könnyedén maga mögött hagyja az üldözőit. Hajtogatható kivitel! Súly: 610 g. Szövetsűrűség: 180 Tpi.
29.28,- €
8 990,- Ft
Eredeti ár: 10 620,- Ft
Continental X-King 2.2 sport külső gumi
Az Allround-zseni!
„Ez aztán mindent tud!", mondják a fejlesztői. „Ez az én gumim!", mondják a kerékpárosok, akik használják. Szupergyors és mégis remekül kezelhető, az X-King-gel együtt, a Topeak Ergon MTB-proficsapat segítségével fejlesztettük. Bütykei ellenére az X-King rendkívül simulékony és szupercsendes. Egyedül vagy csapatban, a Race és Mountain King-gel karöltve, a szuperkönnyű X-King egy óriási területet fed le, a Cross Country/Race-től egészen az alpesi cross-ig. Száraz és nedves talajon is könnyedén maga mögött hagyja az üldözőit. Súly: 680 g. Szövetsűrűség: 84 Tpi.
22.76,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 7 890,- Ft
Continental X-King 27.5 x 2.2 sport külső gumi
Az Allround-zseni! 27.5 x 2.2
„Ez aztán mindent tud!", mondják a fejlesztői. „Ez az én gumim!", mondják a kerékpárosok, akik használják. Szupergyors és mégis remekül kezelhető, az X-King-gel együtt, a Topeak Ergon MTB-proficsapat segítségével fejlesztettük. Bütykei ellenére az X-King rendkívül simulékony és szupercsendes. Egyedül vagy csapatban, a Race és Mountain King-gel karöltve, a szuperkönnyű X-King egy óriási területet fed le, a Cross Country/Race-től egészen az alpesi cross-ig. Száraz és nedves talajon is könnyedén maga mögött hagyja az üldözőit. Súly: 710 g. Szövetsűrűség: 84 Tpi.
22.76,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 6 990,- Ft
Continental X-King 2.2 RS 29-ER MTB sport külső gumi folding (hajtogatós)
Az Allround-zseni! RS = RaceSport szúrásvédelem
„Ez aztán mindent tud!", mondják a fejlesztői. „Ez az én gumim!", mondják a kerékpárosok, akik használják. Szupergyors és mégis remekül kezelhető, az X-King-gel együtt, a Topeak Ergon MTB-proficsapat segítségével fejlesztettük. Bütykei ellenére az X-King rendkívül simulékony és szupercsendes. Egyedül vagy csapatban, a Race és Mountain King-gel karöltve, a szuperkönnyű X-King egy óriási területet fed le, a Cross Country/Race-től egészen az alpesi cross-ig. Száraz és nedves talajon is könnyedén maga mögött hagyja az üldözőit, RS és ProTection verzióinál a defekteknek esélyük sincs. Hajtogatható, dobozos kivitel! Súly: 540 g. (2.2 R.S.). HANDMADE IN GERMANY
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
48.82,- €
14 990,- Ft
Eredeti ár: 16 710,- Ft
Continental X-King 2.2 29-ER MTB sport külső gumi
Az Allround-zseni! „Ez aztán mindent tud!", mondják a fejlesztői. „Ez az én gumim!", mondják a kerékpárosok, akik használják. Szupergyors és mégis remekül kezelhető, az X-King-gel együtt, a Topeak Ergon MTB-proficsapat segítségével fejlesztettük. Bütykei ellenére az X-King rendkívül simulékony és szupercsendes. Egyedül vagy csapatban, a Race és Mountain King-gel karöltve, a szuperkönnyű X-King egy óriási területet fed le, a Cross Country/Race-től egészen az alpesi cross-ig. Száraz és nedves talajon is könnyedén maga mögött hagyja az üldözőit.
Súly: 680 g. Szövetsűrűség: 84 Tpi.
22.76,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 6 990,- Ft
Continental RaceKing 2.2 ProTection sport külső gumi (hajtogatós) + Revo Sealant 240 ajándékba
A szupergyors Race King már a múlt évben is elvarázsolta néhányszor a 29-es bringásokat. Profildesignjával mindenekelőtt a kemény talajon hagyja le az üldözőit és ezáltal még harapósabb. Különösen nagy sebességnél mutatja meg csendes oldalát és kíméli a bringás energiáit. Az alacsony, de stabil mintázat, és a ballonos 2,2-es verzió a szárazabb talajú maratonok sztárja lehet. 2007-s Fort William-i UCI Világbajnoki futam győztes mintázata.
A Continental tömítőanyaga már évek óta sok személygépkocsinál sikeresen helyettesíti a pótkereket. Most ezt a technológiát fejlesztettük tovább, speciálisan a kerékpárköpenyek és tömlők követelményeihez és felhasználási területéhez igazodva. Az ammónia és proteinmentes RevoSealant (tömítő, szigetelőanyag) az apró lyukakat és vágásokat megbízhatóan tömíti, anélkül, hogy a kerékpárabronccsal vagy a tömlővel kémiailag reakcióba lépne. Nem csak javításra használható, hanem megelőzésre is, az univerzálisan használható RevoSealant hatékonyan véd a tömlők, tömlős és tömlő nélküli gumiabroncsok defektjeitől. A RevoSealant a mountainbike sportban igen kedvelt tömlő nélküli rendszereknél tömítőanyagként is használható, amennyiben az ehhez megfelelő gumiabronccsal használják. Mindenekelőtt a Continental kerékpár gumiabroncsaira lett optimalizálva, - 20 ˚ Celsius fokig felhasználható. Mindenképpen olvassa el és vegye figyelembe a mellékelt használati útmutatót! 26 x 2.2 : 550 g.
Szövetsűrűség: 240 Tpi.
113.97,- €
34 990,- Ft /szett
Eredeti ár: 37 990,- Ft
Continental Air King Pro Ltd. 26 x 2.2 folding (hajtogatós)
Mountain bike külső. Az Air King a Continental legújabb sport kategóriás gumiabroncsa. Gyorsan gördülő profil a sebességért és a maximális tartásért kemény talajú pályákon. Könnyű, mégis stabil szövetszerkezet a jó kormányozhatóságért és a játékos kezelhetőségért. Mintázata alapján a Race King és a X-King mintázata között helyezkedik el. Ajánlott nyomás: 2,5 bar. Maximális nyomás: 4,5 bar. Tömeg: 580 g. Méret: 26 x 2.2 (559-55). Handmade in Germany.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
29.28,- €
8 990,- Ft
Eredeti ár: 8 990,- Ft
Continental Race King 26 x 2.0 PROTECTION folding (hajtogatós)
Új, alacsony gördülési ellenállású gumiköpeny. Az alacsony, de stabil mintázat, és a ballonos 2,0 verzió a szárazabb talajú maratonok sztárja lehet. 2007-s Fort William-i UCI Világbajnoki futam győztes mintázata.
Dobozos , hajtogatható kivitel!
26 x 2.0 525 g. PROTECTION EXTRA SZÚRÁSVÉDELEM!
Szövetsűrűség: 240 Tpi.
39.05,- €
11 990,- Ft
Eredeti ár: 15 300,- Ft
Continental Race King 26 x 2.0 / 2.2 folding (hajtogatós)
Új, alacsony gördülési ellenállású gumiköpeny. Az alacsony, de stabil mintázat, és a ballonos 2,0 vagy 2,2-es verzió a szárazabb talajú maratonok sztárja lehet. 2007-s Fort William-i UCI Világbajnoki futam győztes mintázata.
26 x 2.0 540 g.
26 x 2.2 620 g.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
29.28,- €
8 990,- Ft
Eredeti ár: 10 620,- Ft
Continental Race King 26 x 2.0 / 2.2
Új, alacsony gördülési ellenállású gumiköpeny. Az alacsony, de stabil mintázat, és a ballonos 2,0 vagy 2,2-es verzió a szárazabb talajú maratonok sztárja lehet. 2007-s Fort William-i UCI Világbajnoki futam győztes mintázata.
26 x 2.0 620 g.
26 x 2.2 640 g.
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
19.51,- €
5 990,- Ft
Eredeti ár: 6 990,- Ft
Continental Race King 29-ER 29 x  2.2  622-55
A szupergyors Race King már a múlt évben is elvarázsolta néhányszor a 29-es bringásokat. Profildesignjával mindenekelőtt a kemény talajon hagyja le az üldözőit és ezáltal még harapósabb. Különösen nagy sebességnél mutatja meg csendes oldalát és kíméli a bringás energiáit. Az alacsony, de stabil mintázat, és a ballonos 2,2-es verzió a szárazabb talajú maratonok sztárja lehet. 2007-s Fort William-i UCI Világbajnoki futam győztes mintázata.
29 x 2.2 750 g. Szövetsűrűség: 84 Tpi.
26.02,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 8 840,- Ft
Continental Rubber Queen 26 x 2.2 folding (hajtogatós)
Extra lágy Black Chili összetevőjével a Rubber Queen 2.4 egy igazi tüzes menyecske. Megkapó fenomenális tapadása nedves kavicsos és gyökerekkel teli utakon. A Rubber Queen 2.2 oldalfala apex-szel (kaucsukprofil) van kipárnázva. Ez a speciálisan kialakított oldalfalréteg nem csak az átlyukadástól véd, hanem stabilan tartja a köpenyt a felnin a kanyarokban is. Keményen befékezni, droppolni, a bringát kinyomni a kanyarban – a Rubber Queen így is tart. És ez nem csak egy hétvégi flört a bringaparkban, a Rubber Queen igazán hű társ lehet.
FOLDING (hajtogatós) HANDMADE IN GERMANY.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
32.54,- €
9 990,- Ft
Eredeti ár: 14 500,- Ft
<span style='color: red; font-weight: bold;'>A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!</span> Continental Rubber Queen 29-ER 29 x 2.2 622-55 folding (hajtogatós)
A Rubber Queen 2.2 egy igazi tüzes menyecske. Megkapó fenomenális tapadása nedves kavicsos és gyökerekkel teli utakon. A Rubber Queen 2.2 oldalfala apex-szel (kaucsukprofil) van kipárnázva. Ez a speciálisan kialakított oldalfalréteg nem csak az átlyukadástól véd, hanem stabilan tartja a köpenyt a felnin a kanyarokban is. Keményen befékezni, droppolni, a bringát kinyomni a kanyarban – a Rubber Queen így is tart. És ez nem csak egy hétvégi flört a bringaparkban, a Rubber Queen igazán hű társ lehet. FOLDING (hajtogatós) Súly: 930 g.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
32.54,- €
9 990,- Ft
Eredeti ár: 0,- Ft
Continental Slash Pro 26 x 2.3 folding (hajtogatós)
Extra adag tapadás.
A laza talaj és a mostoha időjárási körülmények specialistája. Új Slash abroncsunk nem a legkönnyebb vagy legkényelmesebb freeride-gumink – ez az abroncs a mindenre elszánt freerider bringásoknak készült. A kavicsos út nem az ő műfaja, az abroncs az egynyomú ösvényre csábít. Nyitott sokszögű profi ljával, új, nedves tapadású gumikeverékével, erős drótos illetve ProTection változatával szinte kikívánkozik a terepre.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
19.51,- €
5 990,- Ft
Eredeti ár: 0,- Ft
Continental Mountain King II sport 26 x 2.4
Mountain King II - Az új uralkodó! Uralkodásának második szakaszában hatásosan demonstrálja vezetői képességeit. Két méretben, 2.2-es és 2.4-esben kapható: biztosan tart a fékezéseknél és optimális oldalvezetése is remek tapadást garantál bármilyen talajtípusnál. A lemezes bütyköket a legújabb innovációk alapján, profi MTB versenyzőkkel együtt fejlesztettük ki. Ezáltal a Mountain King II szenzációsan könnyen gördül és "ProTection" változata a forradalmi Black Chili összetevővel kiváló defekt elleni védelmet biztosít, mellékhatások nélkül. A könnyű "RS" változat a versenyeken garantálja a hajtóerő közvetlen átadását. A 2.4-es méretet túrázáshoz, Enduro-soknak és hegyi menőknek ajánljuk. A 2.2.-es méret a cross-county versenyzőket, a maratonistákat és az Alpencross-osokat fogja elvarázsolni. Súly: 740 g. Szövetsűrűség: 84 Tpi.
22.76,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 6 990,- Ft
Continental Mountain King 26 x 2.4 folding (hajtogatós)
XC, freeride külső. Új, alacsony gördülési ellenállású gumiköpeny. Az alacsony, de stabil mintázat, és a ballonos 2,4-es verzió a szárazabb talajú maratonok sztárja lehet. Kevlaros hajtogatható kivitel 660 g.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
- 2.4" Supersonic Folding (hajtogatós 540 g.) kivitel 13.990.-
- 2.4" Protection Folding (hajtogatós 625 g.) kivitel 13.990.-
Szövetsűrűség: 240 Tpi.
26.02,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 9 990,- Ft
Continental Mountain King sport 26 x  2.2
XC, freeride külső. Új, alacsony gördülési ellenállású gumiköpeny. Az alacsony, de stabil mintázat, és a ballonos 2,2 verzió a szárazabb talajú maratonok sztárja lehet. Súly: 650 g. Szövetsűrűség: 84 Tpi.
22.76,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 7 990,- Ft
Continental Mountain King 29-ER 29 x 2.2 sport  622-55
XC, freeride külső. Alacsony gördülési ellenállású gumiköpeny. Az alacsony, de stabil mintázat, és a ballonos 2,2 verzió a szárazabb talajú maratonok sztárja lehet. Súly: 750 g. Szövetsűrűség: 84 Tpi.
22.76,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 6 990,- Ft
Continental Flow sport 26 x 2.3
Erdős és hegyi talajokra tökéletes
a Flow maga a megbízhatóság
egy alacsony gördülőellenállású, hatékony profilú, minimális súlyú 2,3 széles köpeny, amit murvás, göröngyös talajra fejlesztettek ki.
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
16.25,- €
4 990,- Ft
Eredeti ár: 6 500,- Ft
Continental Spike Claw 240 hó-jég gumiköpeny 26 x 2.1
Az igazi vikingek MTB-gumija.
A bütykökön található kis fémszegek havas és jeges talajon is jó tapadást biztosítanak. Nyitott futófelületének köszönhetően jó öntisztulási tulajdonságokkal rendelkezik, melyet sáros és havas talajon remekül kihasznál. A Spike Claw nagy felületének köszönhetően szinte alig süllyed be a talajba. 240 edzett acélszöggel kapható. Súly: 900 g.
MADE IN FINLAND Szövetsűrűség: 84 Tpi.
58.59,- €
17 990,- Ft
Eredeti ár: 20 390,- Ft
Continental EcoContact Plus Reflex 26 x 1.75 Security
EcoContact külsővel növekszik a teljesítmény, az alacsony gördülő ellenállásának és profiljának köszönhetően!
Az abroncs szélén a nyitott profil tökéletes irányíthatóságot és stabilitást eredményez poros, kavicsos terepen is, a központi futó-csík pedig kimagaslóan alacsony gördülő-ellenállást biztosít, ezért ideális választás lehet a mostanában népszerű pedelec kerékpárokhoz is.
A Continental EcoContact Plus 26 x 1.75 Security változat rendkívüli szúrásvédelemmel rendelkezik !!!
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
29.28,- €
8 990,- Ft
Eredeti ár: 9 910,- Ft
Continental Top Contact Winter 2 Reflex 26 x 2.0
Az új TopContact Winter II-nél bedobtuk az összes szaktudásunkat, amire vezető téli autógumi gyártóként szert tettünk. És ez meg is látszik rajta! A profildesign végtelenített bütykeivel optikailag meggyőző. A számos beépített mikrotüskének és mélyedésnek köszönhetően az abroncs állandóan kapaszkodik a talajba. A kifejezetten hideg hőmérsékletre készült futófelületi keverék Önt akkor is továbbviszi, amikor a többiek már rég visszafordultak.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
58.59,- €
17 990,- Ft
Eredeti ár: 21 690,- Ft
Continental Contact Reflex 26 x 1.75 Extra Light Supersonic folding (hajtogatós)
Gyorsaság, biztonság, kényelem - garantálva! A Contact a városi és trekking kerékpár-gumiabroncsok csúcskategóriája. A futófelület tervezése a bionika alapelvein nyugszik. Az egységes futófelület biztos és gyors haladást biztosít az utakon. A flexibilis oldalbütykök és a finom lamellák kiváló tapadást adnak a kanyarokban és a laza felületeken. Az egész abroncskonstrukciót a mindenre kiterjedő magas minőség teszi teljessé. Az ultra-finom szövetváz összetétele csökkenti a gördülési ellenállást, miközben érzékelhetően kényelmesebb kerékpározást biztosít. Reflex fényvisszaverő oldalcsík. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával! Hajtogatható Supersonic kivitel! Súly: 500 g.! Szövetsűrűség: 180 Tpi.
26.02,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 9 890,- Ft
Continental Contact Reflex 26 x 1.75 Extra Light
Gyorsaság, biztonság, kényelem - garantálva! A Contact a városi és trekking kerékpár-gumiabroncsok csúcskategóriája. A futófelület tervezése a bionika alapelvein nyugszik. Az egységes futófelület biztos és gyors haladást biztosít az utakon. A flexibilis oldalbütykök és a finom lamellák kiváló tapadást adnak a kanyarokban és a laza felületeken. Az egész abroncskonstrukciót a mindenre kiterjedő magas minőség teszi teljessé. Az ultra-finom szövetváz összetétele csökkenti a gördülési ellenállást, miközben érzékelhetően kényelmesebb kerékpározást biztosít. Reflex fényvisszaverő oldalcsík. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával! Súly: 560 g.!
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
22.76,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 7 950,- Ft
Continental Contact II Reflex 26 x 1.75
A Contact a városi és trekking kerékpárgumiabroncsok csúcskategóriája. a Futófelület tervezése a bionika alapelvein nyugszik. Az egységes futófelület biztos és gyors haladást biztosít az utakon. A flexibilis oldalbütykök és a finom lamellák kiváló tapadást adnak a kanyarokban és a laza felületeken. Az egész abroncskonstrukciót a mindenre kiterjedő magas minőség teszi teljessé. Az ultra-finom szövetváz összetétele csökkenti a gördülési ellenállást, miközben érzékelhetően kényelmesebb kerékpározást biztosít.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
22.76,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 8 180,- Ft
Continental Town & Country 26 x 1.9 /2.1
Barátod és segítőd.
A kerékpáros rendőralakulatok világszerte a Town & Country-t használják. Jó futási teljesítménye, defektállósága, és végül de nem utolsó sorban alacsony gördülési ellenállása biztonságosabbá teszi az utcákon.
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
19.51,- €
5 990,- Ft
Eredeti ár: 6 890,- Ft
Continental Comfort Contact Reflex 26 x 1.5 / 1.75 / 2.1
A sikkes és sportos cirkáló.
Egy gyors és kényelmes gumiabroncs a városi előrejutáshoz. A profil könnyű terepre, kemény felületen való tapadáshoz lett kifejlesztve. Egy könnyed, barázdált profil gondoskodik a jó kanyarvezetésről és nagy sebességnél a minél alacsonyabb gördülő-ellenállásról. Ez a gumiabroncs a modern, könnyen futó városi kerékpárokhoz készült. Reflexcsíkkal.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
22.76,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 8 180,- Ft
Continental City Contact Reflex 26 x 1.5 / 1.75 / 2.1
Hosszú ideig egyetlen túraabroncs sem dicsekedhetett ezzel a jelzővel. A TopContact ott folytatja, ahol a "Pneumatics", a "Super Corsas" és a "Top Tourings" abbahagyta. Az új anyagoknak és tervezési sajátosságainak köszönhetően, elődeihez hasonlóan, ez a gumiabroncs is megelőzi korát. A legújabb, csúcsminőségű polimerek, a Vectran defekt elleni védelmet biztosító technológia, valamint az általános német termékminőség a CityContact Reflex-et versenytársai fölé emeli. Reflex fényvisszaverő oldalcsík. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával! Szövetsűrűség: 180 Tpi.
22.76,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 7 950,- Ft
Continental Touring Plus Reflex 26 x 1.75
Nem kell félni a defekt ördögétől! Egy erős, rendkívül rugalmas kaucsukszalag biztosítja a Touring Plus extrém ellenálló képességét. Az éles köveknek, üvegcserepeknek és tüskéknek semmi esélyük. Bármi legyen is az, amin keresztülhajt, semmi nem sértheti meg a futófelület alatti Security Breaker szalagot. Ez az extra szövetréteg azonban nem hátráltatja az abroncs mozgását. A Touring Plus igen kényelmes marad a védőbevonat ellenére is, könnyen gurul és könnyen kormányozható. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával! Szövetsűrűség: 66 Tpi.
26.02,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 9 050,- Ft
Continental Country Plus 26 x 1.75 Security
Az, aki örömmel kerékpározik a mezőkön, földiszedret szedegetve, annak ajánljuk a Country Plus-t, hogy ne kelljen félni a tüskéktől. A sövény nem fogja átszúrni a gumiabroncsot. Ezt a profilt mezőre és erdős kirándulásokhoz ajánljuk. Az erős Plus rétegen nem hatolnak át a tüskék és kicsi kövek. Reflex csík az oldalán.
Szövetsűrűség: 66 Tpi.
26.02,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 9 050,- Ft
Continental Tour Ride 26 x 1.75
Gondtalan kerékpározás minden évszakban.
Erőteljes profil, remek menettulajdonságokkal, megbízható tapadással és jó defekt elleni védelemmel a robosztus gumi oldalfal védi a szövetréteget az időjárási behatásoktól. Fehér oldalfallal is kapható!
Szövetsűrűség: 66 Tpi.
12.99,- €
3 990,- Ft
Eredeti ár: 4 460,- Ft
Continental Double Fighter II 26 x 1.9
A városi indián. A Double Fighter visszatér! Méghozzá a városi kerékpárosok számára tervezett robusztus gumifalú változatban. Simán és halkan gördül az aszfalton. Oldalbütykei megfelelő talajfogást biztosítanak számára a parkok és a kavicsos ösvények talaján is.
Szövetsűrűség: 66 Tpi.
19.51,- €
5 990,- Ft
Eredeti ár: 6 850,- Ft
Continental Travel Contact Reflex 26 x 1.75 / 2.0
A világcsavargó. Tervezőasztalon nem lehet gumiabroncsot kifejleszteni a világcsavargók számára. Ezért használtuk fel Tilmann Waldthaler minden tapasztalatát a TravelContact kifejlesztéséhez. Az általa megszabott követelmények egyértelműek voltak: nagy teherbírású, robusztus szövetváz, mely kopás- és vágásálló, emellett hatékony defektvédelemmel rendelkezik, végül de nem utolsó sorban, olyan futófelülete van, melyen gyorsan és biztonságosan lehet kalandozni a világban. Természetesen hajtogatható változat is létezik, melyet tartaléknak magunkkal vihetünk. A TravelContact mindenfajta útra ideális túragumi - akár a németországi Weser folyóhoz, akár egy pán-amerikai körútra megyünk. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával! Reflexcsíkos változat. Szövetsűrűség: 180 Tpi.
30.91,- €
9 490,- Ft
Eredeti ár: 11 400,- Ft
Continental Travel Contact 26 x 1.75
A világcsavargó. Tervezőasztalon nem lehet gumiabroncsot kifejleszteni a világcsavargók számára. Ezért használtuk fel Tilmann Waldthaler minden tapasztalatát a TravelContact kifejlesztéséhez. Az általa megszabott követelmények egyértelműek voltak: nagy teherbírású, robusztus szövetváz, mely kopás- és vágásálló, emellett hatékony defektvédelemmel rendelkezik, végül de nem utolsó sorban, olyan futófelülete van, melyen gyorsan és biztonságosan lehet kalandozni a világban. Természetesen hajtogatható változat is létezik, melyet tartaléknak magunkkal vihetünk. A TravelContact mindenfajta útra ideális túragumi - akár a németországi Weser folyóhoz, akár egy pán-amerikai körútra megyünk. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával! Szövetsűrűség: 180 Tpi.
29.28,- €
8 990,- Ft
Eredeti ár: 9 850,- Ft
Continental Traffic Plus Reflex 26 x 2.1 Security
Ha a problémáktól mentes gumiabroncsot keresi, akkor Önnek a Traffic Plus az ideális választás. A Plus réteg megbízhatóan védi a gumit mindenféle idegen tárgytól. Szilánkoknak, tüskéknek, kavicsoknak esélyt sem ad! Ez az igazi gondtalan megoldás kerékpárkölcsönzők vagy defektmentességre vágyó ATB felhasználók számára. Súly: 1.1 Kg.
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
32.54,- €
9 990,- Ft
Eredeti ár: 11 020,- Ft
Continental Traffic Reflex 26 x 2.1 / 1.9
Az aszfalt-cowboy.A 2009-es szezonra egy új, futófelületi designt fejlesztettünk ki mindennapos MTB városi és terepkerékpározás. A központi bordával ellátott futófelület sima és kényelmes futást biztosít az utcai kerékpározásnál. Kivételesen robusztus oldalfalának köszönhetően könnyedén megbirkózik a mindennapos igénybevétellel. Reflektoros oldalcsíkkal kapható, a nagyobb biztonságért.
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
Reflexcsík nélkül: 4.990.-
19.51,- €
5 990,- Ft
Eredeti ár: 6 890,- Ft
Continental Explorer 26 x 2.1
A sokoldalú versenyző.Sikeres és sokoldalú terepabroncs. Tüskés, “végtelenített élű” futófelülete minden szögben megkapaszkodik a laza talajon is, az éles fülek pedig hatékonyan távolítják el a sarat, ha az ég csatornái megnyílnak, és az útvonal átázik. A holnap versenyzői számára az Explorer a gyermekkerékpárok méreteiben is kapható.
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
16.25,- €
4 990,- Ft
Eredeti ár: 6 220,- Ft
Continental Sport Contact 26 x 1.3 / 1.6 / 1.9
A Safety System kevlaros defekt elleni védelmének köszönhetően remek védelmet nyújt a defektek ellen könnyű Skin oldalfal. Slick (sima) profil az alacsony gördülőellenállás-ért és a jó kanyartulajdonságokért. Nagyon jó minőségű szilika futófelületi keverék a hosszú távú alkalmazhatóságért és a jó tapadásért minden időjárási körülmény mellett. Szövetsűrűség: 180 Tpi.
Reflex csíkkal: 6.990.-
21.17,- €
6 500,- Ft
Eredeti ár: 7 800,- Ft
Continental E.Contact Reflex 26 x 1.75 / 1.9
A gumiabroncsok biztonsági elemnek számítanak valamennyi kerékpárnál. A nagyobb sebesség és az akkumulátor, motor adta plusz súly az elektromos kerékpároknál 50 km/h-s sebességig szükségessé tesznek egy speciális elektromos kerékpárokra készült gumiabroncsot. Egy kiváló minőségű, gumival megerősített 3/180 tpi-s vázszerkezet adja az E.CONTACT alapját. Az elektromos kerékpárok speciális kihívásaihoz kifejlesztett Eco50-defekt elleni védőréteg megbízhatóan védi a gumiabroncsot a szúrásoktól, vágásoktól. Így megspórolható a defekt esetén szükséges javítás is. A magas elaszticitású kaucsukfelület lágyan gördül és alacsony a gördülő ellenállása. A gumiabroncs profilja aszfalton, murván vagy akár erdei utakon is remekül érzi magát - egy igazi allrounder. Súly: 925 g.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
32.54,- €
9 990,- Ft
Eredeti ár: 11 390,- Ft
Continental TopContact II Reflex 26 x 2.0 folding (hajtogatós)
A városi és trekking abroncsok non plusz ultrája nagyszerű profillal brillírozik. A kidolgozott közép-futófelület és a bionikailag kialakított lemezes oldalfelület kiváló menettulajdonságokat garantál valamennyi talajtípuson. Az új, továbbfejlesztett futófelületi keverék szupergyors, mégis könnyen kezelhető és tartós. Hajtogathatós kiszerelésben még könnyebb és felszerelése is egyszerűbb. Csak a finom, vágásbiztos nejlonváz maradt meg, a szinte áthatolhatatlan Vectran® réteg és a valódi, precíz német kézi munka. Szövetsűrűség: 180 Tpi.
Súly: 725 g.
58.59,- €
17 990,- Ft
Eredeti ár: 21 130,- Ft
Continental Town Ride Reflex 26 x 1.75
Ideális menettulajdonságok a pihentető kerékpározásért sík felületű profil, nagy kapcsolódási felülettel a száraz időben történő biztonságos közlekedésért és profilbarázdák a nedves úton való tapadásért és a rövidebb fékútért hosszú élettartam és defekt elleni védelem. Reflektoros csíkkal kapható!
Szövetsűrűség: 66 Tpi.
22.76,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 8 750,- Ft
Continental EcoContact Reflex 622-37 / 42
EcoContact külsővel növekszik a teljesítmény, az alacsony gördülő ellenállásának és profiljának köszönhetően!
Az abroncs szélén a nyitott profil tökéletes irányíthatóságot és stabilitást eredményez poros, kavicsos terepen is, a központi futó-csík pedig kimagaslóan alacsony gördülő-ellenállást biztosít, ezért ideális választás lehet a mostanában népszerű pedelec kerékpárokhoz is.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
22.76,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 8 180,- Ft
Continental City Ride II Reflex 26 x 1.75
A kényelmes és biztonságos városi kerékpározás a City RIDE II-vel igazi élvezet! Átdolgozott profilja még nagyobb felületen érintkezik az aszfalttal és alacsony a gördülő ellenállása is. Defekt elleni védőrétege megakadályozza a munkából való késést és biztosan hazaviszi a vásárlást követően is. Reflexcsík az oldalán. Szövetsűrűség: 66 Tpi.
16.25,- €
4 990,- Ft
Eredeti ár: 5 450,- Ft
Continental Grand Prix 559 - 28 folding (hajtogatós)
A legenda él! A Continental Grand Prix önálló márkanévvé vált a versenykerékpározásban. A Grand Prix egy igazi KLASSZIKUS, amely a mai napig garantálja a minőséget és a remek teljesítményt. Ez egy olyan követelmény, amelynek az új Grand Prix is eleget tesz. Csakúgy, mint az elődje, az új generáció is szeretne megfelelni e mércének. A szélesebb köpeny könnyebben gördül, tartósabb, nagyobb komfortot, és biztos tapadást nyújt. A Grand Prix fő mérete a 28 mm. Ami elég széles ahhoz, hogy a szélesebb köpenyek konstruktív előnyeit kijátsza, ugyanakkor kellőképpen könnyű és karcsú ahhoz, hogy sportkerékpárra is fel lehessen szerelni. PoliXBreaker szúrásvédelem!
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
65.11,- €
19 990,- Ft /pár
Eredeti ár: 0,- Ft
<span style='color: red; font-weight: bold;'>A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!</span> Continental Ultra GatorSkin 26 x 1.1 MTB köpeny
Continental Ultra GatorSkin 26 x 1.1 MTB köpeny
-559-28 ( 26 x 1 1/8 )
-Dura Skin oldalfal védelem
-Súly: 299 g.
-HANDMADE IN GERMANY
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
19.51,- €
5 990,- Ft
Eredeti ár: 0,- Ft
Continantal Grand Prix Attack/Force 33.590.- helyett 24.990.-
Continental GP Attack 622-22 ( 175 g. )
Continental GP Force 622-24 ( 195 g. )
A hardcore versenyspecialista!
Ebben a kompromisszumok nélkül, az első- és hátsó kerekek igényeihez kifejlesztett országúti szettben radikálisan alkalmazzuk a Vectran™ és Black Chili technológiát. A GP Attack maximálisan kihasználja a speciális Black Chili öszszetevő előnyeit, és az áramvonalas 22 mm-es első abroncs így extrém tapadás mellett is alacsony gördülő ellenállást tesz lehetővé. Könnyű irányíthatóság, játékos kezelés. A GP Force, erőteljes hátsó kerék specialistaként, 24 mm-ével és gyors Black Chili összetevővel kombinálva remek gördülési tulajdonságokkal és úttartással bír. Mindkét abroncs Vectran™ defektvédelemmel készül és a futófelületen található indikátorok segítségével jelzi a kopás mértékét. Részletek, amelyekről az igazi profi felismerhető.
Szövetsűrűség: 330 Tpi.
81.40,- €
24 990,- Ft /pár
Eredeti ár: 33 590,- Ft
Continental Grand Prix 622 - 22 folding (hajtogatós)
A legenda él! A Continental Grand Prix önálló márkanévvé vált a versenykerékpározásban. A Grand Prix egy igazi KLASSZIKUS, amely a mai napig garantálja a minőséget és a remek teljesítményt. Ez egy olyan követelmény, amelynek az új Grand Prix is eleget tesz. Csakúgy, mint az elődje, az új generáció is szeretne megfelelni e mércének. Az új Grand Prix a versenykerékpározás szélesebb köpenytrendjeit követi. A szélesebb köpeny könnyebben gördül, tartósabb, nagyobb komfortot, és biztos tapadást nyújt. A Grand Prix fő mérete a 22 mm. Ami elég széles ahhoz, hogy a szélesebb köpenyek konstruktív előnyeit kijátsza, ugyanakkor kellőképpen könnyű és karcsú ahhoz, hogy valamennyi szűkebbre épített versenykerékpárra is fel lehessen szerelni. PoliXBreaker szúrásvédelem!
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
32.54,- €
9 990,- Ft
Eredeti ár: 13 500,- Ft
Continental Ultra Sport 622-23/25
Az új, dinamikus profil és egy, a váz színéhez passzoló futófelület bármely kerékpár értékét megnöveli. Az Ultra Sport abroncsok meglepő hatást keltenek minden edzésen, és ideálisak az újoncok országúti versenyeihez.
Fehér színben is kapható!
622-23, 622-25
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
19.51,- €
5 990,- Ft
Eredeti ár: 7 280,- Ft
Continental Ultra Sport 622-23 folding (hajtogatós)
Az új, dinamikus profil és egy, a váz színéhez passzoló futófelület bármely kerékpár értékét megnöveli. Az Ultra Sport abroncsok meglepő hatást keltenek minden edzésen, és ideálisak az újoncok országúti versenyeihez. Az Ultra Sport egy speciális változata már SafetySystem defekt elleni védelemmel is kapható.
-Folding (hajtogatós)
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
22.76,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 7 600,- Ft
Continental Ultra Sport 622-23 White folding (hajtogatós)
Az új, dinamikus profil és egy, a váz színéhez passzoló futófelület bármely kerékpár értékét megnöveli. Az Ultra Sport abroncsok meglepő hatást keltenek minden edzésen, és ideálisak az újoncok országúti versenyeihez. Az Ultra Sport egy speciális változata már SafetySystem defekt elleni védelemmel is kapható.
-Folding (hajtogatós)
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
22.76,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 7 580,- Ft
Continental Super Sport Plus 622-23 / 25 / 28  630-28 / 32 Security
A SuperSport elődeinek sora hosszú. A Continental termékskálájában magas futóteljesítményt és hihetetlen defektbiztosságot képvisel. A SuperSport Plus a jó öreg Grand Prix már bizonyított profiljára támaszkodik, a Continental Plus réteggel kiegészítve, ami garantálja a legmagasabb defekt elleni védelmet. A robosztus, különlegesen vastag gumiréteg kiváló oldalfal-tartósságot biztosít, egy különösen vastag profil futófelület pedig remek futóteljesítményről gondoskodik. Kerékpáros futárok, kőkemény ingázók és fixie kerékpárosok - itt a ti gumiabroncsotok! Szövetsűrűség: 84 Tpi.
622-23 380 g.
622-25 420 g.
622-28 550 g.
630-28 560 g.
630-32 580 g.
26.02,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 9 050,- Ft
Continental Super Sport Plus 622-23 / 25 Security folding (hajtogatós)
A SuperSport elődeinek sora hosszú. A Continental termékskálájában magas futóteljesítményt és hihetetlen defektbiztosságot képvisel. A SuperSport Plus a jó öreg Grand Prix már bizonyított profiljára támaszkodik, a Continental Plus réteggel kiegészítve, ami garantálja a legmagasabb defekt elleni védelmet. A robosztus, különlegesen vastag gumiréteg kiváló oldalfal-tartósságot biztosít, egy különösen vastag profil futófelület pedig remek futóteljesítményről gondoskodik. Kerékpáros futárok, kőkemény ingázók és fixie kerékpárosok - itt a ti gumiabroncsotok! Folding ( hajtogatható ) !
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
622-23 320 g.
622-25 380 g.
32.54,- €
9 990,- Ft
Eredeti ár: 10 540,- Ft
Continental City Ride II Reflex 622 - 32 / 37 / 42 / 47
A kényelmes és biztonságos városi kerékpározás a City RIDE II-vel igazi élvezet! Átdolgozott profilja még nagyobb felületen érintkezik az aszfalttal és alacsony a gördülő ellenállása is. Defekt elleni védőrétege megakadályozza a munkából való késést és biztosan hazaviszi a vásárlást követően is. Szövetsűrűség: 66 Tpi.
16.25,- €
4 990,- Ft
Eredeti ár: 5 820,- Ft
Continental Country Plus 622-37 / 42 / 47 Security
Az, aki örömmel kerékpározik a mezőkön, földiszedret szedegetve, annak ajánljuk a Country Plus-t, hogy ne kelljen félni a tüskéktől. A sövény nem fogja átszúrni a gumiabroncsot. Ezt a profilt mezőre és erdős kirándulásokhoz ajánljuk. Az erős Plus rétegen nem hatolnak át a tüskék és kicsi kövek. Reflex csík az oldalán.
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
26.02,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 9 050,- Ft
Continental Contact II Reflex 622 - 42 Extra Light
Extra light! Vagyis extra könnyű! 540 g.! A Safety System kevlaros defekt elleni védelmének köszönhetően remek védelmet nyújt a defektek ellen. Robosztus oldalfal modern profil a jó menetteljesítményekért.
Nagyon jó minőségű szilika futófelületi keverék a hosszú távú alkalmazhatóságért és a jó tapadásért minden időjárási körülmény között. Reflektoros csíkkal. Hajtogatható!!!
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
29.28,- €
8 990,- Ft
Eredeti ár: 10 970,- Ft
Continental Contact II Reflex 622 - 47 / 42 / 37 / 32 / 28
A Contact a városi és trekking kerékpárgumiabroncsok csúcskategóriája. a Futófelület tervezése a bionika alapelvein nyugszik. Az egységes futófelület biztos és gyors haladást biztosít az utakon. A flexibilis oldalbütykök és a finom lamellák kiváló tapadást adnak a kanyarokban és a laza felületeken. Az egész abroncskonstrukciót a mindenre kiterjedő magas minőség teszi teljessé. Az ultra-finom szövetváz összetétele csökkenti a gördülési ellenállást, miközben érzékelhetően kényelmesebb kerékpározást biztosít.
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
22.76,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 8 180,- Ft
Continental Contact Reflex 622 - 42  Supersonic Extra Light
Extra light! Vagyis extra könnyű! 460 g.! A Safety System kevlaros defekt elleni védelmének köszönhetően remek védelmet nyújt a defektek ellen. Robosztus oldalfal modern profil a jó menetteljesítményekért.
Nagyon jó minőségű szilika futófelületi keverék a hosszú távú alkalmazhatóságért és a jó tapadásért minden időjárási körülmény között. Reflektoros csíkkal. Hajtogatható!!!
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
19.51,- €
5 990,- Ft
Eredeti ár: 8 500,- Ft
Continental CycloX-King 622-35 Sport 84 Tpi folding (hajtogatós)
Mountainbike abroncskénti sikeres debütálása után az X-King cyclocross köpenyként is zajos sikerre számíthat. A remek teljesítményű allrounder mindenkit meggyőz nyugodt futású, gyors, ugyanakkor mégis extrém könnyen kezelhető profiljával. A kiváló összetevőnek köszönhetően a 35 mm. széles gumiabroncs valamennyi talajtípuson kimagasló teljesítményt garantál. Ideális versenyekre és edzésre is - és nem szélesebb, mint amilyet az UCI engedélyez! Súly: 350 g.
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
26.02,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 9 700,- Ft
Continental Contact Reflex 622 - 47 / 42 / 32
Gyorsaság, biztonság, kényelem - garantálva!
A Contact a városi és trekking kerékpár-gumiabroncsok csúcskategóriája. A futófelület tervezése a bionika alapelvein nyugszik. Az egységes futófelület biztos és gyors haladást biztosít az utakon. A flexibilis oldalbütykök és a finom lamellák kiváló tapadást adnak a kanyarokban és a laza felületeken. Az egész abroncskonstrukciót a mindenre kiterjedő magas minőség teszi teljessé. Az ultra-finom szövetváz összetétele csökkenti a gördülési ellenállást, miközben érzékelhetően kényelmesebb kerékpározást biztosít. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával!
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
19.51,- €
5 990,- Ft
Eredeti ár: 7 350,- Ft
Continental CycloX-King 622-35 Sport  84 Tpi
Mountainbike abroncskénti sikeres debütálása után az X-King cyclocross köpenyként is zajos sikerre számíthat. A remek teljesítményű allrounder mindenkit meggyőz nyugodt futású, gyors, ugyanakkor mégis extrém könnyen kezelhető profiljával. A kiváló összetevőnek köszönhetően a 35 mm. széles gumiabroncs valamennyi talajtípuson kimagasló teljesítményt garantál. Ideális versenyekre és edzésre is - és nem szélesebb, mint amilyet az UCI engedélyez! Súly: 420 g.
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
19.51,- €
5 990,- Ft
Eredeti ár: 6 700,- Ft
Continental Sport Contact 622 - 28 / 32 / 37
Verseny a lámpánál!
A SportContact bármilyen kerékpárt versenykerékpárrá változtat. A 26"-os változat segíti a biciklis futárokat, hogy mindig betartsák a határidőt, míg a 700C abroncs a hobbikerékpárosokat is a sebesség megszállottjaivá teszi. Természetesen mindezzel a biztonság nem szorul háttérbe. Jó minőségű és remek ellenálló képességű abroncs. A SafetySystem defektvédelem hozzátartozik a Contact család abroncsaihoz. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával! Reflex csíkkal: 6.990.-
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
19.51,- €
5 990,- Ft
Eredeti ár: 6 990,- Ft
Continental Travel Contact Reflex 622 - 37 / 42
A világcsavargó. Tervezőasztalon nem lehet gumiabroncsot kifejleszteni a világcsavargók számára. Ezért használtuk fel Tilmann Waldthaler minden tapasztalatát a TravelContact kifejlesztéséhez. Az általa megszabott követelmények egyértelműek voltak: nagy teherbírású, robusztus szövetváz, mely kopás- és vágásálló, emellett hatékony defektvédelemmel rendelkezik, végül de nem utolsó sorban, olyan futófelülete van, melyen gyorsan és biztonságosan lehet kalandozni a világban. Természetesen hajtogatható változat is létezik, melyet tartaléknak magunkkal vihetünk. A TravelContact mindenfajta útra ideális túragumi - akár a németországi Weser folyóhoz, akár egy pán-amerikai körútra megyünk. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával! Reflexcsík nélkül: 8.990.-
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
30.91,- €
9 490,- Ft
Eredeti ár: 11 400,- Ft
Continental City Contact Reflex 622 - 37 / 42
Hosszú ideig egyetlen túraabroncs sem dicsekedhetett ezzel a jelzővel. A TopContact ott folytatja, ahol a "Pneumatics", a "Super Corsas" és a "Top Tourings" abbahagyta. Az új anyagoknak és tervezési sajátosságainak köszönhetően, elődeihez hasonlóan, ez a gumiabroncs is megelőzi korát. A legújabb, csúcsminőségű polimerek, a Vectran defekt elleni védelmet biztosító technológia, valamint az általános német termékminőség a CityContact Reflex-et versenytársai fölé emeli. Reflex fényvisszaverő oldalcsík. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával! Szövetsűrűség: 180 Tpi.
22.76,- €
6 990,- Ft
Eredeti ár: 8 180,- Ft
Continental Town Ride Reflex 622-37
Ideális menettulajdonságok a pihentető kerékpározásért sík felületű profil, nagy kapcsolódási felülettel a száraz időben történő biztonságos közlekedésért és profilbarázdák a nedves úton való tapadásért és a rövidebb fékútért hosszú élettartam és defekt elleni védelem. Reflektoros csíkkal kapható!
Szövetsűrűség: 180 Tpi.
19.51,- €
5 990,- Ft
Eredeti ár: 7 850,- Ft
Continental CycloCross Speed 622- 35 folding (hajtogatós)
Rendkívül ideális aszfaltra és murvás útra egyaránt
trekking köpeny városi, erdei vagy mezei utakhoz
nagyon jó utazókomfort alacsony gördülő-ellenállás mellett
tönkretehetetlen, hosszú élettartamú futófelület!
Az oldalbütykök extra biztonságot nyújtanak a kanyarodásnál. 6.0 Bar nyomás. Szövetsűrűség: 180 Tpi.
19.51,- €
5 990,- Ft
Eredeti ár: 0,- Ft
Continental CycloX-King 622-32 RaceSport 180 Tpi folding (hajtogatós)
Mountainbike abroncskénti sikeres debütálása után az X-King cyclocross köpenyként is zajos sikerre számíthat. A remek teljesítményű allrounder mindenkit meggyőz nyugodt futású, gyors, ugyanakkor mégis extrém könnyen kezelhető profiljával. Finom 180 tpi-s nejlon szövetvázának és az új Black Chili összetevőnek köszönhetően a 32 mm. széles hajtogathatós gumiabroncs valamennyi talajtípuson kimagasló teljesítményt garantál. Ideális versenyekre és edzésre is - és nem szélesebb, mint amilyet az UCI engedélyez! Természetesen ez az abroncs is Németországban, kézzel készül! Szövetsűrűség: 180 Tpi.
48.82,- €
14 990,- Ft
Eredeti ár: 17 270,- Ft
Continental Cyclocross Race Plus Reflex 622-35 Security
Ami megdobogtatja a cross-osok szívét.
A Cyclocross Race 35 mm-ével igazán volumenes abroncsnak számít és ezzel megdobogtatja a versenyzők szívét. Szinte a tömlős abroncsok komfortjával vetekszik, anélkül, hogy a fárasztó szereléssel foglalatoskodni kelljen. Még alacsony levegőnyomás mellett is egy optimális arányt biztosít a tapadást, a komfortot és az alacsony gördülőellenállást illetően. Az új futófelület az ismert MTB köpeny, a Race King felé orientálódik, rendkívül megkapó gyors közép-futófelülete az éles oldalbütykökkel párosítva. Az erős Plus rétegen nem hatolnak át a tüskék és kicsi kövek. Reflex csík az oldalán. Súly: 780 g.
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
26.02,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 8 790,- Ft
Continental Cyclocross Race 622-35
Ami megdobogtatja a cross-osok szívét.
A Cyclocross Race 35 mm-ével igazán volumenes abroncsnak számít és ezzel megdobogtatja a versenyzők szívét. Szinte a tömlős abroncsok komfortjával vetekszik, anélkül, hogy a fárasztó szereléssel foglalatoskodni kelljen. Még alacsony levegőnyomás mellett is egy optimális arányt biztosít a tapadást, a komfortot és az alacsony gördülőellenállást illetően. Az új futófelület az ismert MTB köpeny, a Race King felé orientálódik, rendkívül megkapó gyors közép-futófelülete az éles oldalbütykökkel párosítva.
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
19.51,- €
5 990,- Ft
Eredeti ár: 6 920,- Ft
Continental Cyclocross Race 622-35 folding (hajtogatós)
Ami megdobogtatja a cross-osok szívét.
A Cyclocross Race 35 mm-ével igazán volumenes abroncsnak számít és ezzel megdobogtatja a versenyzők szívét. Szinte a tömlős abroncsok komfortjával vetekszik, anélkül, hogy a fárasztó szereléssel foglalatoskodni kelljen. Még alacsony levegőnyomás mellett is egy optimális arányt biztosít a tapadást, a komfortot és az alacsony gördülőellenállást illetően. Az új futófelület az ismert MTB köpeny, a Race King felé orientálódik, rendkívül megkapó gyors közép-futófelülete az éles oldalbütykökkel párosítva.
Súly: 385 g. Szövetsűrűség: 180 Tpi.
29.28,- €
8 990,- Ft
Eredeti ár: 10 550,- Ft
Continental Touring Plus 622 - 28 / 32 / 37 / 42 Security
Nem kell félni a defekt ördögétől. Egy erős, rendkívül rugalmas kaucsukszalag biztosítja a Touring Plus extrém ellenálló képességét. Az éles köveknek, üvegcserepeknek és tüskéknek semmi esélyük. Bármi legyen is az, amin keresztülhajt, semmi nem sértheti meg a futófelület alatti Security Breaker szalagot. Ez az extra szövetréteg azonban nem hátráltatja az abroncs mozgását. A Touring Plus igen kényelmes marad a védőbevonat ellenére is, könnyen gurul és könnyen kormányozható. Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával!
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
26.02,- €
7 990,- Ft
Eredeti ár: 9 050,- Ft
Continental Country Ride 622-37
Egy robosztus gumi minden esetre a sík középprofil gondoskodik a komfortról a városi kerékpározásnál.
Extra profilbarázdák a kanyarodáshoz és a laza talajú utakhoz.
"Puncture ProTection" szúrásvédelemmel.
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
16.25,- €
4 990,- Ft
Eredeti ár: 6 500,- Ft
Continental Tour Ride 622-37 / 42 / 47
Gondtalan kerékpározás minden évszakban.
Erőteljes profil, remek menettulajdonságokkal, megbízható tapadással és jó defekt elleni védelemmel a robosztus gumi oldalfal védi a szövetréteget az időjárási behatásoktól. Reflektoros csíkkal is kapható!
Szövetsűrűség: 84 Tpi.
12.99,- €
3 990,- Ft
Eredeti ár: 4 490,- Ft